Odoo ERP - Kalendar
Planirajte događaje unutar svog poduzeća na inteligentan način!

Informativni kalendar i kalendar planiranja omogućit će Vašem poduzeću učinkovito upravljanje rasporedom i planiranjem koje će se učinkovito manifestirati na različitim aspektima poslovanja tvrtke. Odoo ERP posjeduje odvojeni modul kalendara koji korisnicima omogućuje planiranje aktivnosti, zakazivanje sastanaka, zadataka i operativnih aspekata, što pak korisnicima omogućuje upravljanje monitoringom i učinkovitim kontroliranjem poslovanja tvrtke uz vremensku učinkovitost i produktivnost. Kalendarski modul omogućuje korisnicima raspoređivanje aktivnosti koje će se provoditi unutar poduzeća ili izvan poslovanja tvrtke. U prozoru početnog zaslona prozora kalendara korisnik može vidjeti zakazani sastanak na temelju dana, tjedna, mjeseca ili godine.


Ova funkcionalnost će omogućiti korisnicima razvrstavanje operacija na temelju njihovih zahtjeva za razdoblje. Odabirom odgovarajućeg dana ili doba dana korisnik će moći vidjeti detalje sastanka, odgovornu osobu i sudionike dotične aktivnosti. Postoje i razne operacije filtriranja koje su dostupne prema zadanim postavkama i one prilagodljive koje bi korisnicima omogućile filtriranje podataka kako bi vidjeli one potrebne.

Odoo kalendar Vam omogućuje:

  • sistematiziranje termina

  • planiranje rasporeda

  • postaviti podsjetnike za svakog organizatora i sudionike.

  • izbjegavanje sukoba i preklapanja događaja

  • jednostavnu analizu

Važno je napomenuti da se kalendar može lagano integrirati sa svim ostalim Odoo ERP modulima kao što su CRM, prodaja, proizvodnja...

Razlika između ERP-a i računovodstvenog softvera
Zašto uvesti Odoo ERP sustav u Vaše poduzeće, a ne se samo bazirati na postojećem računovodstvenom rješenju?