Odoo ERP - Web trgovina
Promovirajte svoje proizvode i unaprijedite prodaju kroz modernu i preglednu web trgovinu proilagođenu zahtjevima kupaca!

Upoznajmo Odoo ERP modul za Web trgovinu kroz svaku komponentu modula, od alata za izradu web stranice do upravljanja klijentima. Svaki od njih igra vitalnu ulogu u poslovnom upravljanju.

Čarobnjak za izradu stranice:

Odoo ERP modul e-trgovine uključuje skup naprednih alata za izgradnju i dizajn web stranice za prikaz artikala i usluga. Odoo ERP vam daje potpunu kontrolu nad dizajnom i prilagodbom vaše web stranice. Za maksimalnu učinkovitost možete prilagoditi teme, funkcije i značajke usmjerene na kupca. Odoo ERP uključuje paket alata specijaliziranih za razvoj web stranica. Alat za izradu web stranica jednostavan je za korištenje i prilagodbu. Blokovno strukturirana priroda alata za izradu web stranica omogućuje korisnicima da razviju i dizajniraju web stranicu u nekoliko sekundi.


Pisanje i vođenje blogova:

U komunikaciji između proizvoda i kupaca blogovi su vrlo važni. Kupci mogu bolje razumjeti karakteristike i praktične aspekte proizvoda i usluga koje prodajete čitajući blogove. Vaša tvrtka i proizvodi mogu razgovarati izravno s kupcima koristeći interaktivno područje za pisanje. Možete blogirati o svemu što je povezano s proizvodima. Blogovi mogu poslužiti kao vrijedni materijali za proučavanje stvari koje prodajete. Modul Odoo eCommerce olakšava razvoj i objavljivanje blogova.

Upravljanje proizvodima:

Za učinkovito vođenje poslovanja potrebno je učinkovito upravljanje proizvodima. Možete imati informacije o živim podacima o proizvodima zahvaljujući robusnoj i potpuno integriranoj pomoći skladišnog modula. Vaši kupci mogu pregledati inventar ili pojedinosti o zalihama proizvoda koje žele kako bi mogli izračunati svoje kupnje ako im je potrebna velika količina.

Funkcija popisa želja uvelike se oslanja na učinkovito upravljanje proizvodima. Ova značajka u biti omogućuje korisnicima ili kupcima spremanje proizvoda na sigurno mjesto gdje mogu provjeriti ima li ažuriranja proizvoda. Kupci se obično koriste ovom opcijom kada željena roba košta više nego što si mogu priuštiti. Mogu dodati artikl na svoju listu želja i uštedjeti novac za kasniju kupnju. Kupci traže aktualne informacije o proizvodima na svojim listama želja. Odoo ERP može klijentima dati jasne podatke o zalihama proizvoda i drugim pojedinostima o inventaru kako bi mogli planirati svoje kupnje u skladu s tim.

Kako bi povećao prodaju, Odoo ERP može korisnicima dati preporuke proizvoda. Ova posebna funkcionalnost temelji se na atributu proizvoda koji možete postaviti u modulu Inventar. Kao rezultat toga, kad god korisnik izrazi interes za proizvod, Odoo može utvrditi svojstva proizvoda i preporučiti proizvode s usporedivim značajkama. Upravljanje proizvodima ključno je za pružanje najboljeg iskustva kupnje za kupce i izbjegavanje nereda proizvoda i podataka.


Metode dostave:

Pružanje raznih alternativnih načina dostave vašim klijentima pomaže im da odaberu usluge koje im najviše odgovaraju. To povećava povjerenje potrošača i, kao rezultat toga, njihovu spremnost da predlože vaše usluge drugim potencijalnim kupcima. Odoo ERP podržava sve vrhunske usluge slanja i dostave, uključujući DHL, UPS, USPS i FedEx. Možete birati između raznih mogućnosti isporuke i prilagoditi ih potrebama svojih kupaca. To uistinu može pomoći u zadržavanju zadovoljstva klijenata i dobrih odnosa s kupcima, mameći vaše kupce natrag u vašu trgovinu.

Metode plaćanja:

Odoo ERP vam, poput načina dostave, daje potpunu kontrolu nad vašim alternativama plaćanja. Svojim klijentima možete ponuditi različite mogućnosti plaćanja koje mogu odabrati prilikom plaćanja. Davanje više alternativa plaćanju vašim klijentima pomaže im da budu fleksibilniji s plaćanjima, što vam može pomoći da učinkovitije prikupljate prihod. Dostupne su vam sve popularne opcije plaćanja, kao što su Corvus Pay, Paypal, Alipay.... Više alternativa plaćanja može se lako konfigurirati u Odoo ERP, a korisnici mogu odabrati svoj omiljeni ili preferirani način plaćanja za dovršetak transakcije. Odoo-ov jednostavan mehanizam plaćanja doprinosi povećanju zadovoljstva kupaca. 


Razgovor uživo:

Na Odoo ERP-u live chat je ključna funkcija. Kupci ili korisnici mogu voditi aktivan dijalog o proizvodu uz pomoć modula e-trgovine. Oni mogu koristiti ovo mjesto za postavljanje pitanja o proizvodu koji žele kupiti. Možete uspješno razmjenjivati ​​informacije o proizvodima i razviti snažnu vezu s kupcima, povećavajući vjerojatnost kupnje. Kao predstavnik tvrtke ili poslovanja, pružanje korisnicima trenutnih značajki proizvoda pomaže im u donošenju informiranih izbora proizvoda. Oni mogu provjeriti imaju li ispravan proizvod, a vi im možete pomoći da izbjegnu bilo kakvu neizvjesnost u vezi s proizvodom.

Proces naplatE:

Čak i najnaprednije i najaktualnije platforme za kupnju potrošačima otežavaju naplatu. Kupcima je teško izvršiti naplatu zbog mnoštva beskorisnih informacija koje im bljeskaju na licu. Održavanje jakih odnosa s kupcima zahtijeva pružanje optimalne učinkovitosti vašim potrošačima i poštivanje njihovog vremena.

Procedura odjave je jednostavna koristeći Odoo. Odoo 15 je platforma usmjerena na kupca koja omogućuje vašim kupcima da se osjećaju opušteno tijekom cijele kupovne transakcije. Nakon dodavanja stvari u košaricu, kupci mogu odabrati način plaćanja i dovršiti proces naplate. Uz pomoć Odoo-a korisnici mogu učinkovito pratiti svoje kupnje.

Dodatne mogućnosti:

  • Više jezika: Odoo ERP može prepoznati različite jezike. Odoo ERP ima funkciju koja vam omogućuje upravljanje brojnim prijevodima jezika. Vaši potrošači mogu iskoristiti ovu uslugu za kupnju na svom lokalnom jeziku.

  • Automatski porezi: Odoo ERP može automatski upravljati državnim porezima zahvaljujući naprednoj podršci značajke fiskalne pozicije. Fiskalna pozicija ovisi o specifikacijama koje ste naveli na temelju zemlje u kojoj se nalazi vaše poslovanje.

  • Značajka unakrsne prodaje: Odoo-ov alat za unakrsnu prodaju predlaže artikle klijentima na temelju niza čimbenika, od kojih su mnogi snažno usmjereni na atribute proizvoda. Ova značajka prilagođena je interesima i preferencijama korisnika.

Modul e-trgovine Odoo-a usko je povezan s ostalim značajkama platforme. Skladište, Računovodstvo, Web stranica, Odoo CRM samo su neki od potpuno povezanih modula. Svi ovi programi rade zajedno kako bi osigurali optimalnu učinkovitost. Odoo ERP će vam pružiti najnaprednije radno okruženje s optimalnom produktivnošću zahvaljujući naprednoj podršci alata i značajkama integriranog modula. Uz Odoo ERP, možete brzo konfigurirati i izgraditi vlastitu web stranicu sa samo nekoliko jednostavnih klikova i konfiguracija. Izrađene web stranice su visoko učinkovite, profesionalne i djelovat će moderno i napredno u svakom pogledu, dajući vašim kupcima povjerenje u kvalitetu stvari koje prodajete.

Odoo ERP  modul e-trgovine uključuje najnaprednije značajke za učinkovito upravljanje poslovanjem. Opsežni alati za dizajn web stranice modula čine razvoj i konfiguraciju vaše web stranice za prodaju i objavljivanje vašeg proizvoda na mreži lakim. To vašoj web stranici daje ažuriraniju i profesionalniju sliku kada je u pitanju izlaganje vaših proizvoda.

Kada je pravo vrijeme za nabavku novog ERP sustava?
Vaš stari ERP sustav više ne zadovoljava potrebe poduzeća i razmišljate o nabavci novog? Odoo ERP tu je za Vas!