Zašto odabrati Odoo ERP za svoje poslovanje?
Prednosti kvalitetnog ERP-a u vašem poduzeću

ERP je takav sustav da niti jedna tvrtka ne može zanemariti njegovu važnost u poslovanju. ERP sustav je ključan alat koji pojednostavljuje svakodnevne procese i povećava poslovanje tijekom cijelog poslovanja. Odoo ERP je poznati ERP softver otvorenog koda koji nudi razne poslovne aplikacije za ispunjavanje potreba organizacije.

S druge strane, interni ERP softver ima složeni postupak implementacije u usporedbi s Odoo ERP-om koji posjeduje veliki broj softvera treće strane.

Kao veletrgovac smatrate upravljanje zalihama jednim od ključnih dijelova vašeg poslovanja. Znate da su prave brojke količine zaliha prijeko potrebne. Je li vaša roba na pravom mjestu u pravo vrijeme? Bez potpune vidljivosti nad zalihama, nije moguće učinkovito voditi ni maloprodajno poduzeće.

Odoo ERP

Odoo ERP je otvoreni ERP, što znači da nema restriktivnih troškova i dodatnih troškova. Inkorporirana je s nekoliko modula kao što su administracija skladišta, CRM, prodaja, e-trgovina, kupovina, faktura, računovodstvo, skladište, proizvodnja, HRMS i tako dalje. Dakle, riječ je o kompletnom paketu poslovnih aplikacija.

Ispod su neke od glavnih prednosti posjedovanja Odoo ERP-a:

1. Prilagodba

Odoo je jedan od najboljih ERP softvera za tvrtke koji žele da se ERP prilagodi njihovim specifičnim poslovnim zahtjevima. Nadalje, vrlo je fleksibilan jer je njegov izvorni kod prilagodljiv. Tvrtka može koristiti Odoo i dodati vlastite značajke za poboljšanje njezine funkcionalnosti i prilagoditi ih.


2. Otvoreni kod

To je besplatni softver što znači da ga možete besplatno preuzeti i instalirati. Pri kupnji Odoo-a za vašu tvrtku nema naknade za licencu.


3. Napredna tehnološka podrška

Odoo ERP izgrađen je na naprednom i najnovijem tehnološkom skupu. Stoga se ove tehnologije mogu prilagoditi najnovijim obrascima i povremeno se nadograđuju.


4. Modularni softver

To je visoko modularan softver koji sadrži mnogo modula potrebnih za podršku vašem poslovanju.


Kome je Odoo ERP namijenjen?

Odoo ERP je primarno namijenjem mikro i malim poduzećima iz gotovo svih poslovnih djelatnosti, ali i većim poduzećima koja žele svoje poslovanje podignuti na viši nivo. To su prije svega:

  1. Turističke agencije
  2. Škole i obrazovne ustanove
  3. Agencije nekretnina
  4. Rent-a-car
  5. Manji proizvodni sustavi
  6. Trgovine
  7. Hoteli, hosteli i kampovi
  8. Razni obrti
  9. OPG-ovi
Zašto Odoo ERP?
Zašto koristiti Odoo ERP i što dobivate?